+389 2 3178 025
Price Clear All
Min: EUR184439
Max: EUR3074939
Manufacturers
Број на механички брзини
Најголем вртежен момент/тврд
Удари во минута/ниски
Капацитет на акумулатор
Брзина без опт. /ниска
Макс. Дупчење -бетон
Поставување на вртежен момент на спојката
Капацитет на стезна чаура
Напон на акумулаторот
Најголем вртежен момент/мекан
Макс. Дупчење -дрво
Удари во минута/високи
Брзина без опт. /висока
Избор на вртежен момент
Тип на акумулатор
Макс. дупчење - челик

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Акумулаторски ударни одвртувачи дупчалки

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

DHP456SP1F Акумулаторска ударна дупчалка-одвртувач

Вградено LED работно светло со функција на накнадно осветлување Брзостезната глава овозможува лесно поставување и вадење на уметоци, со една рака Најдобро можна ергономска дршка за дупчалка-одвртувач Компактен и лесен 4-полен мотор Металната конструкција на сите запчаници
€1352938,50

DHP459RF3W Акумулаторска ударна дупчалка-одвртувач

BL мотор без четкички (BLDC) не се одржува зашто нема четкички Трајност при долга континуирана работа со BLDC мотор, мала јачина на струја без производство на топлина на површината на куќиштето и кај тешките индустрии Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Брзостезната глава овозможува лесно поставување и вадење на уметоци, со една рака Металната конструкција на сите запчаници Вградено LED работно светло со функции на светење пред вклучување и задоцнување Прекинувач за електронска контрола на брзина Ергономски дизајниран bгумиран мекан ракофат Гумирана мекана дршка овозможува поголема контрола и намален замор
€1844938,50

HP331DSYE Акумулаторска ударна дупчалка-одвртувач

LED работно светло со светење пред вклучување Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Режимот на ударно дупчење е додаден за дупчење во малтер итн Висока работна ефикасност со 10.8 V Li-Ion акумулатор Лесен и компактен, но со избор на 2 брзини
€860938,50

HP347DWE Акумулаторски ударен одвртувач 14,4В/1,3Ах

Брзостезната глава овозможува лесно поставување и вадење на уметоци, со една рака Металната конструкција на сите запчаници Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Бестепено дотерлива брзина Притисен реверзибилен прекинувач
€737938,50

HP330DWE Акумулаторска ударна дупчалка-одвртувач

LED работно светло со светење пред вклучување Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Режимот на ударно дупчење е додаден за дупчење во малтер итн Висока работна ефикасност со 10.8 V Li-Ion акумулатор Лесен и компактен, но со избор на 2 брзини
€676438,50

DHP483RFE Акумулаторски ударен одвртувач БЛ мотор 18В/3Ах

Лесен и компактен, но со избор на 2 брзини Брзостезната глава овозможува лесно поставување и вадење на уметоци, со една рака Металната конструкција на сите запчаници Ергономски обликуваното тело во раката за сигурно држење и лесно ракување како со една, така и со двете раце Вградено LED работно светло со функции на светење пред вклучување и задоцнување Голем прекинувач. Твоите прсти нема да бидат изморени по долго работење
€1229938,50