+389 2 3178 025
Price Clear All
Min: EUR86039
Max: EUR1229939
Manufacturers
Број на механички брзини
Капацитет дрво
Удари во минута/високи
Капацитет на стезна чаура
Макс. Дупчење -бетон
Број на вртежи во празен од
Потрошувачка, моќност
Макс. Дупчење -дрво
Брзина без опт. /ниска
Брзина без опт. /висока
Удари во минута
Макс. дупчење - челик
Удари во минута/ниски
Капацитет метал

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Ударни дупчалки

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

HP1640K Ударна дупчалка

Двоен работен режим, само ротација/удирање со ротација, можат да се избираат со лизгачкиот прекинувач Странична дршка за подобра контрола во работењето Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Дополнителен гумен дел за сигурно држење, за да се добие максимална моќност на удар Забравник на прекинувач за постојано работење
€393538,50

HP1641K Ударна дупчалка

Странична дршка за подобра контрола во работењето Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Дополнителен гумен дел за сигурно држење, за да се добие максимална моќност на удар Забравник на прекинувач за постојано работење Брзостезната глава овозможува лесно поставување и вадење на уметоци, со една рака Бестепено дотерлива брзина
€430438,50

HP1641X100 Ударна дупчалка

Странична дршка за подобра контрола во работењето Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Дополнителен гумен дел за сигурно држење, за да се добие максимална моќност на удар Забравник на прекинувач за постојано работење Брзостезната глава овозможува лесно поставување и вадење на уметоци, со една рака Бестепено дотерлива брзина
€430438,50

HP2070 Ударна двобрзинска дупчалка

Трајно и робусно алуминиумско куќиште на редуктор Најдобро можна ергономска дршка за дупчалка-одвртувач Нов реверзибилен систем, без намалување на брзината на моторот, дури и во обратна ротација и подолга трајност на јаглените четкички Интелигентна електронска контрола со LED светло за предупредување за прегревање на моторот и електрично исклучување Лизгачка спојка: Дупчалката запира за заштита на корисникот и механизмот од случајно забравување на уметокот за дупчење Голем прекинувач. Твоите прсти нема да бидат изморени по долго работење Футер со назабен венец. Дополнително регулирање со копче
€1045438,50

HP2050H Ударна двобрзинска дупчалка

Тенкото тело е дизајнирано за подобро маневрирање Лизгачка спојка: Дупчалката запира за заштита на корисникот и механизмот од случајно забравување на уметокот за дупчење Прекинувач за контрола на променлива брзина, со голем чкрапец и кружно копче за бирање Големата рачка го олеснува бирањето на работниот режим. Режим на дупчење и ударно дупчење Рачка со линиска изведба за подобра работна ефикасност Забравник на прекинувач за постојано работење Футер со назабен венец.
€614938,50

HP2071 Ударна двобрзинска дупчалка

Трајно и робусно алуминиумско куќиште на редуктор Најдобро можна ергономска дршка за дупчалка-одвртувач Нов реверзибилен систем, без намалување на брзината на моторот, дури и во обратна ротација и подолга трајност на јаглените четкички Интелигентна електронска контрола со LED светло за предупредување за прегревање на моторот и електрично исклучување Лизгачка спојка: Дупчалката запира за заштита на корисникот и механизмот од случајно забравување на уметокот за дупчење Голем прекинувач. Твоите прсти нема да бидат изморени по долго работење Брзостезната глава овозможува лесно поставување и вадење на уметоци, со една рака Дополнително регулирање со копче
€1106938,50