+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители
Скоро Видени Производи

Ударна двобрзинска дупчалка

Шифра: HP2071

Достапност: На залиха
Производител: Makita
Трајно и робусно алуминиумско куќиште на редуктор Најдобро можна ергономска дршка за дупчалка-одвртувач Нов реверзибилен систем, без намалување на брзината на моторот, дури и во обратна ротација и подолга трајност на јаглените четкички Интелигентна електронска контрола со LED светло за предупредување за прегревање на моторот и електрично исклучување Лизгачка спојка: Дупчалката запира за заштита на корисникот и механизмот од случајно забравување на уметокот за дупчење Голем прекинувач. Твоите прсти нема да бидат изморени по долго работење Брзостезната глава овозможува лесно поставување и вадење на уметоци, со една рака Дополнително регулирање со копче
SKU: 2186
$714,945.00

Ударна дупчалка

Трајно и робусно алуминиумско куќиште на редуктор
Најдобро можна ергономска дршка за дупчалка-одвртувач
Нов реверзибилен систем, без намалување на брзината на моторот, дури и во обратна ротација и подолга трајност на јаглените четкички
Интелигентна електронска контрола со LED светло за предупредување за прегревање на моторот и електрично исклучување
Лизгачка спојка: Дупчалката запира за заштита на корисникот и механизмот од случајно забравување на уметокот за дупчење
Голем прекинувач. Твоите прсти нема да бидат изморени по долго работење
Брзостезната глава овозможува лесно поставување и вадење на уметоци, со една рака
Дополнително регулирање со копче

Спецификации на производот

Misc

Потрошувачка, моќност 1.010 W
Брзина без опт. /ниска 0 - 1.200 min-1
Брзина без опт. /висока 0 - 2.900 min-1
Удари во минута/ниски 0 - 24.000 min-1
Удари во минута/високи 0 - 58.000 min-1
Капацитет на стезна чаура 2 - 13 mm
Макс. дупчење - челик 13 mm
Макс. Дупчење -дрво 40 mm
Макс. Дупчење -бетон 20 mm
Број на механички брзини 2
Димензии (Д x Ш x В) 362 x 220 x 70 mm
Тежина EPTA 2.5 Kg