+389 2 3178 025
Price Clear All
Min: MKD14999
Max: MKD69999
Manufacturers
Класа на прашина
Капацитет на резервоар
Максимално приклучно оптеретување на напојната приклучница
Максимално заптивно усисување
Макс. проток на воздух
Потрошувачка, моќност

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Правосмукалки

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

VC2512L Правосмукалка

99% ефикасност на филтрирање со max. ниво на прашина во воздух од 1 mg/m³ или помалку. Класа на прашина L (големина на честички <1 mg/m3) според EU стандардите Правосмукалка за работилници Едноставно поврзување со електричните алати на Макита PET филтер кој се мие Внатрешен дел со рачка за лесно празнење
14.999,00 ден

VC3011L Правосмукалка индустриска

И за влажно и суво всисување 99% ефикасност на филтрирање со max. ниво на прашина во воздух од 1 mg/m³ или помалку. Класа на прашина L (големина на честички <1 mg/m3) според EU стандардите Правосмукалка за работилници Едноставно поврзување со електричните алати на Макита PET филтер кој се мие Резервоар од нерѓосувачки челик
25.999,00 ден

VC2012L Правосмукалка

99% ефикасност на филтрирање со max. ниво на прашина во воздух од 1 mg/m³ или помалку. Класа на прашина L (големина на честички <1 mg/m3) според EU стандардите Правосмукалка за работилници Едноставно поврзување со електричните алати на Макита PET филтер кој се мие Внатрешен дел со рачка за лесно празнење
18.999,00 ден

VC3211MX1 Правосмукалка

И за влажно и суво всисување Моќноста на усисувањето е најразлично прилагодлива според работата или според влезната моќност на приклучениот алат Издржлива брава од челична плоча со рачка за забравување со еластомер, за лесно забравување/ отклучување Филтер со автоматско самочистење, добиен од тројна филтерска структура, составена од: Прашкест филтер + Придушувач + Претфилтер Голем одбојник за заштита на алатот од гребаници и за зголемување на маневарски способности
69.999,00 ден

VC3012L Правосмукалка индустриска

И за влажно и суво всисување 99% ефикасност на филтрирање со max. ниво на прашина во воздух од 1 mg/m³ или помалку. Класа на прашина L (големина на честички <1 mg/m3) според EU стандардите Едноставно поврзување со електричните алати на Макита PET филтер кој се мие
35.999,00 ден

449 Правосмукалка мокро-суво

3 год. ГАРАНЦИЈА
49.999,00 ден