+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Price Clear All
Min: MKD2999
Max: MKD129999
Manufacturers
Тип на акулуматор
Напон на акулуматорот
Капацитет на акулуматор
Брзина без опт. /ниска
Број на механички брзини
Брзина без опт. /висока
Капацитет на стезна чаура
Избор на вртежен момент
Макс. дупчење - челик
Макс. Дупчење -дрво
Тип на стебло за стегање
Стебло за стегање
Број на вртежи во празен од
Удари во минута
Најголем вртежен момент/мекан
Поставување на вртежен момент на спојката
Најголем вртежен момент/тврд
Удари во минута/ниски
Удари во минута/високи
Вртежен момент висок
Макс. машински завртки
Макс. стандарни завртки
Макс. за високо стезни завртки
Бр. на дотерувања за копање
Макс. Дупчење -бетон
Потрошувачка, моќност
Големина на насад
Насаден отвор на диск Ø
Макс. Прифат на алат
Пречник на диск Ø
Мах. сечење на 90°
Капацитет дрво
Капацитет челик
Должина на одот
Гол. на подложно перниче
Големина на брусна хартија
Пречник на ексцентар
Во бетон (крунесто сврдло)
Ударна енергија
Капацитет на самостезни завртки
Завртки за гипскартон
Мах. сечење на 45°
Макс. сечење на 50°
Широчина на рендосување
Дебелина на струшка
Макс. длабочина на жлеб
Осцилации во минута
Пречник на брусењеØ
Височина на црпење
Макс. капачитет на пумпање
Вкупна височина на испумпување
Отвор за усисување
Ниво на вода за усисување
Макс. големината делови
Излезен приклучок
Макс. проток на воздух
Максимално заптивно усисување
Класа на прашина
Капацитет на резервоар
Максимално приклучно оптеретување на напојната приклучница
Осцилаторен агол Л/Д
Должина на црево
Макс. проток
Макс. притисок
Должина на сечење
Мотор
Коњски сили
Моќност на мотор
Работен волумен
Резервоар за масло
Брзина на верига
Резервоар за гориво
Чекор на верига
Брзина без опт. 1.степен
Брзина без опт. 2.степен
Брзина без опт. 3.степен
Бр. на удари 1.степен
Бр. на удари 2.степен
Бр. на удари 3.степен

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Рачен електричен алат

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

GA4530 Аголна брусилка

Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Мало куќиште на редуктор за лесно ракување и маневрирање Прекинувачот е погодно лоциран за лесно ракување со една рака Ергономски 20 положби на странична дршка во однос на конвенционалните 10 степени за полесно ракување Траен високо квалитетен мотор со висока отпорност на топлина Повеќе надежни и издржливи запчаници обезбедуваат двапати или повеќе подолг животен век Двојна заштита од прашина со 2 лавиринтски заптивни прстени на топчестото лежишта ги штитат запчаниците и моторот од прашина и нечистотија
3.899,00 ден.

GA5030R Аголна брусилка

Анти-рестарт функцијата спречува случајно вклучување и кога машината е вклучена во струја, со вклучен прекинувач Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Мало куќиште на редуктор за лесно ракување и маневрирање Прекинувачот е погодно лоциран за лесно ракување со една рака Ергономски 20 положби на странична дршка во однос на конвенционалните 10 степени за полесно ракување Траен високо квалитетен мотор со висока отпорност на топлина Повеќе надежни и издржливи запчаници обезбедуваат двапати или повеќе подолг животен век Двојна заштита од прашина со 2 лавиринтски заптивни прстени на топчестото лежишта ги штитат запчаниците и моторот од прашина и нечистотија
4.399,00 ден.

GA9020 Аголна брусилка

Вртливото куќиште може да се поставува на секои 90°, за различни положби на сечење и брусење Траен високо квалитетен мотор со висока отпорност на топлина Обработени коси запчаници за поголема цврстина Конструкција со висока заштита од прашина со цик - цак пресвлака на колекторот, изолација на намотките, лавиринтска структура за заштита на лежиштата Гумирана мекана дршка овозможува поголема контрола и намален замор Зголемено заптивање од истекување на маст, благодарение на гумен О-прстен кој е цврсто вграден во куќиштето на редукторот
8.999,00 ден.

GA9020RF Аголна брусилка

Анти-рестарт функцијата спречува случајно вклучување и кога машината е вклучена во струја, со вклучен прекинувач Вртливото куќиште може да се поставува на секои 90°, за различни положби на сечење и брусење Мекан старт за да се избегне повратен вртежен момент при стартување и да се апсорбира првичниот удар Голем прекинувач. Твоите прсти нема да бидат изморени по долго работење
10.999,00 ден.

DHR165RFE Акумулаторска ударна ротациона дупчалка

Компактното и лесно куќиште е полесно и покомпактно од досегашните Ергономска дршка за лесно маневрирање Еднопотезен лизгачки футер за едноставна измена на уметок 2 работни режими – само ротација, удирање со ротација Копче за напред и назад Вградено LED работно светло со функции на светење пред вклучување и задоцнување
32.999,00 ден.

DHP456SP1F Акумулаторски одвртувач

Вградено LED работно светло со функција на накнадно осветлување Брзостезната глава овозможува лесно поставување и вадење на уметоци, со една рака Најдобро можна ергономска дршка за дупчалка-одвртувач Компактен и лесен 4-полен мотор Металната конструкција на сите запчаници
21.999,00 ден.