+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Manufacturers
Recently viewed products

Аголна полирка

Manufacturer part number: 9237CB

Availability: In stock
Manufacturer: Makita
Бестепено дотерлива брзина Предна „D" дршка за удобност на корисникот Копче за избор на брзина овозможува прилагодување на брзината на листот според материјалот на работното парче или според потребната завршна обработка Одбојникот од еластомер на куќиштето на редукторот ги штити скапите површини, како што е каросерија на автомобил, од оштетувања и од гребаници Вентилиран капак за прашина од типот на завртување
SKU: 12407
$1,044,945.00

Бестепено дотерлива брзина

Предна „D" дршка за удобност на корисникот

Копче за избор на брзина овозможува прилагодување на брзината на листот според материјалот на работното парче или според потребната завршна обработка

Одбојникот од еластомер на куќиштето на редукторот ги штити скапите површини, како што е каросерија на автомобил, од оштетувања и од гребаници

Вентилиран капак за прашина од типот на завртување

Products specifications

Misc

Потрошувачка, моќност 1.200 W
Брзина без опт. /ниска 0 - 600 min-1
Брзина без опт. /висока 0 - 3.000 min-1
Пречник на брусењеØ 165 mm
Гол. на подложно перниче 180 mm
Димензии (Д x Ш x В) 431 x 198 x 178 mm
Тежина EPTA 3.4 Kg