+389 2 3178 025
Price Clear All
Min: EUR307439
Max: EUR4919939
Manufacturers
Макс. машински завртки
Потрошувачка, моќност
Тип на стебло за стегање
Макс. стандарни завртки
Стебло за стегање
Удари во минута

Warning

Your query returned an empty result !

Manufacturers

Ударни клучеви

View as Grid List
Sort by
Display per page

6904VH Електричен ударен одвртувач

2-брзини за контрола на високи-ниски врт/min и удари/min Избор на 2 брзини со бестепено дотерлива брзина во двата опсега Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Силно куќиште со гумен одбојник за долга трајност на алатот Повеќе наменски ударен клуч за стегање на навртки, завртки како и за завртки за дрво
€1475938.50

TW0200 Електричен ударен одвртувач

Лесна со екстремна ударна сила Тврдото куќиште го штити работното парче од гребнатини, зголемувајќи ја способноста за маневрирање Притисен реверзибилен прекинувач Меканиот ракофат обезбедува удобно работењето со подобра контрола Цилиндрично куќиште со висока цврстина и трајност
€1598938.50

TW0350 Електричен ударен одвртувач

Лесна со екстремна ударна сила Притисен реверзибилен прекинувач Цилиндрично куќиште со висока цврстина и трајност Голем одбојник за заштита на алатот од гребаници и за зголемување на маневарски способности Силно куќиште со гумен одбојник за долга трајност на алатот
€1783438.50

TD0101F Електричен одвртувач 230Волти-100Нм/М5-М14-1/4

3 год. ГАРАНЦИЈА
€676438.50

TW1000 Електричен ударен одвртувач

3 год. ГАРАНЦИЈА
€4919938.50

6953 Електричен ударен одвртувач

3 год. ГАРАНЦИЈА
€1475938.50