+389 2 3178 025
Price Clear All
Min: EUR184439
Max: EUR1045439
Manufacturers
Макс. капачитет на пумпање
Излезен приклучок
Ниво на вода за усисување
Вкупна височина на испумпување
Височина на црпење
Отвор за усисување
Макс. големината делови
Потрошувачка, моќност

Warning

Your query returned an empty result !

Manufacturers

Пумпи за вода

View as Grid List
Sort by
Display per page

PF1010 Потопна пумпа за нечиста вода

Погодна за валкана и калива вода Одлична за одводни води со мала суспензија на цврсти нечистотии Рачките за носење се погодни за транспортирање Двојната заптивка со резервоар за масло обезбедува долг век на моторот. Автоматско исклучување со дотерлив пловен лост. Цврсто пластично куќиште.
€737938.50

MTX-SPW 750 Потопна пумпа за нечиста вода

Потопна пумпа за нечиста вода MTX-SPW 750
€227489.12

MTX-SPW 400 Потопна пумпа за нечиста вода

Потопна пумпа за нечиста вода MTX-SPW 400
€184439.12

PF0410 Потопна пумпа за нечиста вода

Погодна за валкана и калива вода Одлична за одводни води со мала суспензија на цврсти нечистотии Рачките за носење се погодни за транспортирање Двојната заптивка со резервоар за масло обезбедува долг век на моторот. Автоматско исклучување со дотерлив пловен лост. Цврсто пластично куќиште.
€430438.50

PF0610 Потопна пумпа за нечиста вода

Погодна за валкана и калива вода Одлична за одводни води со мала суспензија на цврсти нечистотии Рачките за носење се погодни за транспортирање Двојната заптивка со резервоар за масло обезбедува долг век на моторот. Автоматско исклучување со дотерлив пловен лост. Долготрајно и цврсто челично куќиште.
€676438.50

PF1110 Потопна пумпа за нечиста вода

Погодна за валкана и калива вода Одлична за одводни води со мала суспензија на цврсти нечистотии Двојната заптивка со резервоар за масло обезбедува долг век на моторот. Автоматско исклучување со дотерлив пловен лост. Рачките за носење се погодни за транспортирање Долготрајно и цврсто челично куќиште.
€1045438.50