+389 2 3178 025

За нас

Компанијата Лотулс е сместена на ул.Борис Трајковски бр.1/1/1, Скопје успешно работи на пазарот повеќе од 10 години.

Генерален застапник за Р.Македонија е на најпознатите светски брендови т.е. за професионален алат

 • MAKITA - професионален комплетен градинарски програм
 • MAKITA - професионален електричен алат
 • MAKITA MT - професионален електричен алат
 • MAKTEC - професионален електричен алат
 • FERM - рачен електричен алат дизајниран во Холандија
 • MATRIX - рачен електричен алат
 • KNIPEX - професионален рачен алат
 • WERA - професионален рачен алат
 • FORCE - професионален рачен алат
 • BASE - заштитни обувки

 

Брендови кои успешно ги презентира на македонскиот пазар.

Компанијата е опремена со:

 • Комерцијален сектор (грижа и подршка на купувачите)
 • Продавница која е сместена на истата локација
 • Сопствен сервис и резервни делови
 • Сопствен автопарк ( со цел што поефикасно и побрзо да бидеме до нашите ценети купувачи).

 

Нашата компанија Лотулс е единствен овластен увозник во Р.Македонија за МАКИТА еден од најпознатите брендови во светот и кај нас, алат кој се произведува во Јапонија, исто така сме овластен сервис за МАКИТА кој располага со огромен избор на резервни делови и потрошен материјал. Со широката палета на професионални алати и додатоци со коишто располагаме можме да ги задоволиме потребите на секој наш купувач, бидејки освен тоа што се карактеризираат со долговечност,квалитет и издржливост имаат и прекрасен дизајн.

Компанијата Лотулс прави се за да го направи алатот подостапен за сите на пазарот, 3 годишна гаранција за производите на МАКИТА, со тоа уште еднаш докажуваме дека се работи за исклучително квалитетен и издржлив професионален алат. За да се уверите во нашиот квалитет,професионалност и услуга Ве повикуваме да не посетите и контактирате, воедно да се уверете во сето ова што ви го претставуваме.