+389 2 3178 025
Производители
RSS

Нови Производи

DDF482 Z Акумулаторска дупчалка одвртувач 18Волти

Брзостезната глава овозможува лесно поставување и вадење на уметоци, со една рака Металната конструкција на сите запчаници Ергономски дизајниран гумиран мекан ракофат
€676438,50

DVC862LZ Акумулаторска правосмукалка 18+18В

Правосмукалка за влажно и суво Лесен-за-ракување, голем прекинувач за вклучување/исклучување Подобрени перформанси на заштита од прашина и водени капки, за употреба на отворено или во неповолни средини
€2029438,50

00 20 18 Сет одвртувачи, цвицангла и шпицангла

€676438,50

00 20 18 ESD Сет одвртувачи, цвицангла и шпицангла

€737938,50

03 06 180 Комбинирана клешта 180мм 1000В

€122938,50

FO2044ST Сет торкс одвртувачи со отвор Т6Х;Т7Х;Т8Х;Т9Х

€30688,50

4604DW Акум.ножица за лозарство

€2459938,50

PG338.85 Диск за полирање фи 150мм

Диск за полирање и шмирглање погоден за употреба со дупчалка и аголна брусилка.
€55288,50

MTX-K-EHD 1500-32 Електропневматска дупчалка-чекан кавасаки

€491938,50

MTX-K-EHD 1050 Електропневматска дупчалка-чекан кавасаки

€430438,50

MTX-K-EHD 850 Електропневматска дупчалка Кавасаки

€381238,50

MTX-K-EHD 800 Електропневматска дупчалка кавасаки

€368938,50