+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Price Clear All
Min: MKD5999
Max: MKD41999
Manufacturers
Макс. Прифат на алат
Потрошувачка, моќност
Број на вртежи во празен од
Должина на одот

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Глодалки

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

RP1110C Глодалка

Со прекинувачот се ракува лесно кога дршката се држи со десна рака Забравник за вретено за лесна измена на уметок Млазница за прашина; Собирникот за прашина може да се постави и на горниот и на долниот дел од куќиштето на моторот Тркало за избор на брзина, за избор на оптимална брзина за обработуваниот материјал Прекинувач со копче за откочување/забравување. Копчето за забравување го спречува случајното стартување
28.999,00 ден.

RP1801FX Глодалка

Се става наопаку и се менува приборот или кога не се користи па стабилно да стои на 4 ребра на горниот крај од куќиштето на моторот Линеарно топчесто лежиште за супер-нежна операција со вкопување за столбовите за вкопување без прекумерно отстапување или преоптеретување Зголемената издржливост со поголемо топчесто лежиште на крајот на вретеното, на лавиринтско заптивање и вентилатор Лесна за читање скала за проверка на длабочина на сечење Со прекинувачот се ракува лесно кога дршката се држи со десна рака Блокот за потпирање овозможува да се добијат 3 различни длабочини на сечење Ергономското копче, кое совршено прилега во рацете на ракувачот, обезбедува лесно ракување и удобно работење Двојно LED работно светло со функција на доцнење
33.999,00 ден.

RP2301FCX Глодалка

Се става наопаку и се менува приборот или кога не се користи па стабилно да стои на 4 ребра на горниот крај од куќиштето на моторот Линеарно топчесто лежиште за супер-нежна операција со вкопување за столбовите за вкопување без прекумерно отстапување или преоптеретување Зголемената издржливост со поголемо топчесто лежиште на крајот на вретеното, на лавиринтско заптивање и вентилатор Лесна за читање скала за проверка на длабочина на сечење Со прекинувачот се ракува лесно кога дршката се држи со десна рака Блокот за потпирање овозможува да се добијат 3 различни длабочини на сечење Ергономското копче, кое совршено прилега во рацете на ракувачот, обезбедува лесно ракување и удобно работење
41.999,00 ден.

3709 Глодалка за рабови - тример

Браник на кабел монтиран во горен дел и напојниот кабел овозможуваат лесно држење и ракување Механизам со запчеста летва овозможува фино дотерување на длабочина, без потешкотии Проѕирната пластична основа овозможува јасно гледање на резниот раб Гумирана мекана дршка овозможува поголема контрола и намален замор
5.999,00 ден.

RP0900 Фреза

Се става наопаку и се менува приборот или кога не се користи па стабилно да стои на 4 ребра на горниот крај од куќиштето на моторот Лесна за читање скала за проверка на длабочина на сечење Способна е за изведување на долги прави сечења без дополнителен комплет за водилна шина Со прекинувачот се ракува лесно кога дршката се држи со десна рака Длабочината на сечење може да се дотерува во 3 нивоа Забравник за вретено за лесна измена на уметок
9.999,00 ден.