+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Price Clear All
Min: MKD39999
Max: MKD49999
Manufacturers
Потрошувачка, моќност

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Потезни комбинирани пили

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

LS1013L Герпила

Ласерскиот маркер овозможува лесно порамнување со обележаната линија Меканата дршка за носење од еластомер обезбедува сигурно и удобно држење при пренесување Двоен лизгачки механизам е без вибрации, прецизен и обезбедува точно сечење Аголна мерна скала лесна за читање Дотерување на длабочина на сечење Големата вртлива основа ја држи машината со голема стабилност Позитивни граничници за често користени агли, со едноставно ракување со дршката и рачката за блокирање
45.999,00 ден.

LS1013 Герпила

Систем за само водење, брусната лента секогаш се движи во исправна положба, без потреба од дотерување Најголем капацитет на брусење Компактна и тивка Контрола на брзината на лентата Унапредената десна страна за рамно брусење, го прави лесно брусењето до ѕидови
39.999,00 ден.

LS1214 Потезна-гер пила

Двоен лизгачки механизам е без вибрации, прецизен и обезбедува точно сечење Двојно лизгачки граничник за косо сечење со независни горни и долни лизгачки елементи за дополнителна погодност за прецизно сечење Електричната сопирачка нежно, но брзо ја сопира ротацијата на листот, овозможувајќи му на корисникот брзо да продолжи со работа
49.999,00 ден.