+389 2 3178 025
Price Clear All
Min: USD109945
Max: USD2914945
Manufacturers
Број на механички брзини
Груби нишка завртки
Брзина без опт. /ниска
Макс. машински завртки
Вртежен момент висок
Капацитет на акумулатор
Напон на акумулаторот
Најголем вртежен момент/мекан
Тип на стебло за стегање
Бр. на удари 2.степен
Тип на акумулатор
Стебло за стегање
Најголем вртежен момент/тврд
Брзина без опт. /висока
Удари во минута/високи
Макс. стандарни завртки
Макс. Дупчење -дрво
Брзина без опт. 2.степен
Брзина без опт. 3.степен
Бр. на удари 3.степен
Макс. дупчење - челик
Удари во минута
Број на вртежи во празен од
Макс. за високо стезни завртки
Брзина без опт. 1.степен
Бр. на удари 1.степен
Удари во минута/ниски
Избор на вртежен момент

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Акумулаторски ударни одвртувачи

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

BTD134RFE Акумулаторски ударен одвртувач

Фосфоресцентен одбојник. Компактен дизајн со мала должина, обезбедува поголема контрола и маневрирање.
$1,209,945.00

BTD140RFE Акумулаторски ударен одвртувач

Фосфоресцентен одбојник. Компактен дизајн со мала должина, обезбедува поголема контрола и маневрирање. Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат.
$1,099,945.00

BTP130RFE Акумулаторски ударен одвртувач

Акулуматорски ударен одвртувач.Наменет за работа со дрво,метал и бетон.Ергономски гумирана рачка обезбедува поголема контрола и удобност при работа.Компактен и лесен 4-полен мотор
$1,319,945.00

BTP140RFE Акумулаторски ударен одвртувач

Акулуматорски ударен одвртувач.Наменет за работа со дрво,метал и бетон.Ергономски гумирана рачка обезбедува поголема контрола и удобност при работа.
$2,749,945.00

BTP141RFX2 Акумулаторски ударен одвртувач

Вградено LED работно светло со функции на светење пред вклучување и задоцнување.
$2,419,945.00

DTD153RFE Акумулаторски ударен одвртувач

Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Поставување на уметок со еден допир, нема потреба од повлекување на ракавец за поставување на уметок Вградено LED работно светло со функции на светење пред вклучување и задоцнување
$1,649,945.00