+389 2 3178 025
Price Clear All
Min: MKD13999
Max: MKD21999
Manufacturers
Макс. длабочина на жлеб
Број на вртежи во празен од
Дебелина на струшка
Потрошувачка, моќност
Широчина на рендосување

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Ренде

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

KP0810 Електрично ренде за дрво

Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Ергономска предна кружна дршка дизајнирана совршено да одговара на вашите дланки, за лесно и удобно ракување Цврст држач од алуминиумска одливка за зголемена издржливост на носачот на вретеното Папучата на основната плоча го штити работното парче и сечилата и ако машината е оставена врз работното парче, пред барабанот целосно да се сопре Лево и десно исфрлање на струшка. Исфрлањето на струшката може да се насочи да не оди кон ракувачот, за поголема работна удобност на ракувачот Употреба на тенки двострани ножеви или широки ножеви за ренде
19.999,00 ден

KP0810C Електрично ренде за дрво

Електронски систем за контрола за мекан старт и константна брзина дури и при оптеретена состојба Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Ергономска предна кружна дршка дизајнирана совршено да одговара на вашите дланки, за лесно и удобно ракување Мекан старт за да се избегне повратен вртежен момент при стартување и да се апсорбира првичниот удар Цврст држач од алуминиумска одливка за зголемена издржливост на носачот на вретеното Папучата на основната плоча го штити работното парче и сечилата и ако машината е оставена врз работното парче, пред барабанот целосно да се сопре Лево и десно исфрлање на струшка. Исфрлањето на струшката може да се насочи да не оди кон ракувачот, за поголема работна удобност на ракувачот Големиот прекинувач е лоциран така да биде практичен за користење Употреба на тенки двострани ножеви или широки ножеви за ренде
21.999,00 ден

KP0800 Електрично ренде за дрво

Ергономска предна кружна дршка дизајнирана совршено да одговара на вашите дланки, за лесно и удобно ракување Цврст држач од алуминиумска одливка за зголемена издржливост на носачот на вретеното Зголемена е ефикасноста на исфрлање на струшката, со цел да не дојде до нејзино заглавување при обработка на влажни парчиња Праволиниско чело за полесно туркање на рачката Оптимален агол и облик за лесно држење и ракување Папучата на основната плоча го штити работното парче и сечилата и ако машината е оставена врз работното парче, пред барабанот целосно да се сопре Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Употреба на тенки двострани ножеви или широки ножеви за ренде Голем v-канал овозможува полесен завршеток
13.999,00 ден