+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Price Clear All
Min: MKD999
Max: MKD89999
Manufacturers
Пречник на диск Ø
Број на механички брзини
Број на вртежи во празен од
Најголем вртежен момент/тврд
Макс. сечење на квадр.цевки
Груби нишка завртки
Вртежен момент висок
Должина на одот
Удари во минута/ниски
Капацитет на акумулатор
Брзина без опт. /ниска
Капацитет на магацин
Макс. машински завртки
Завртки за гипскартон
Тип на стебло за стегање
Должина на листот
Макс. Дупчење -бетон
Поставување на вртежен момент на спојката
Должина на флекс. дел
Брзина без опт. /висока
Капацитет на стезна чаура
Дебелина на спајалка
Најголем вртежен момент/мекан
Напон на акумулаторот
Макс. Дупчење -дрво
Ударна енергија
Широчина на пилата
Бр. на удари 2.степен
Избор на вртежен момент
Удари во минута/високи
Макс. сила на туркање
Насаден отвор на диск Ø
Тип на акумулатор
Стебло за стегање
Капацитет на сечење на кружни цевки
Капацитет метал
Макс. сечење 600 N/mm2
Осцилации во минута
Макс. стандарни завртки
Брзина без опт. 2.степен
Бр. на дотерувања за копање
Брзина без опт. 3.степен
Брзина на листот
Ширина на сечење
Широчина на рендосување
Бр. на удари 3.степен
Височина на пилата
Макс. Прифат на алат
Широчина на сечење
Макс. дупчење - челик
Должина на спајалка
Удари во минута
Макс. длабочина на жлеб
Растојание помеѓу ножевите
Дијаметар на вибрирање
Чекор на верига
Макс. сечење 400 N/mm2
Најголема дебелина на гранки
Капацитет дрво
Пречник на спајалка
Должина на ножот
Макс. за високо стезни завртки
Брзина без опт. 1.степен
Бр. на удари 1.степен
Должина на сечење
Осцилаторен агол Л/Д

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Акумулаторски Алати

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

DGA504ZX2 Акумулаторска аголна брусилка

3 год. ГАРАНЦИЈА Батерии и полнач не се вклучени во цената.
10.999,00 ден.

DDA340 Z Акумулаторска аголна дупчалка

3 год. ГАРАНЦИЈА Батерии и полнач не се вклучени во цената.
7.999,00 ден.

BPJ180 Z Акумулаторска бисквитарка

3 год. ГАРАНЦИЈА Батерии и полнач не се вклучени во цената.
13.999,00 ден.

DUC353Z Акумулаторска верижна пила

3 год. ГАРАНЦИЈА Батерии и полнач не се вклучени во цената.
25.999,00 ден.

DUB362Z Акумулаторска дувалка

3 год. ГАРАНЦИЈА Батерии и полнач не се вклучени во цената.
18.999,00 ден.

CDM1113S Акумулаторска дупчалка-одвртувач

Акумулаторски одвртувач 14.4 V 1.5 Ah
5.699,00 ден.