+389 2 3178 025
Manufacturers
Recently viewed products

Акумулаторска верижна пила 18+18Волти

Manufacturer part number: DUC353Z

Availability: In stock
Manufacturer: Makita
3 год. ГАРАНЦИЈА Батерии и полнач не се вклучени во цената.
SKU: 17942
35.999,00 ден

Идеална за користење во јавни простории или во стамбени зони, со ниска емисија на бучава.

SafetyMatic сопирачка на верига веднаш ја сопира веригата во случај на повратен удар.

Затегање на верига без користење на алат

Големиот прозорец на резервоарот за масло, му овозможува на ракувачот лесно да го проверува нивото на маслото

Мерач на состојбата на акумулаторот

Ергономска предна кружна дршка дизајнирана совршено да одговара на вашите дланки, за лесно и удобно ракување

Products specifications

Misc

Напон на акумулаторот 18 + 18 V
Тип на акумулатор LI-ion
Брзина на верига 0 - 20 m/sec
Должина на листот 350 mm
Чекор на верига 3/8 "
Резервоар за масло 0,2 l
Димензии (Д x Ш x В) 443 x 215 x 235 mm
Тежина EPTA 5,2 kg