+389 2 3178 025
Price Clear All
Min: MKD2999
Max: MKD49999
Manufacturers
Тип на акумулатор
Напон на акумулаторот
Капацитет на акумулатор
Насаден отвор на диск Ø
Пречник на диск Ø
Мах. сечење на 90°
Број на вртежи во празен од

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Акумулаторски кружни пили

Подреди по
Приказ по страна
Picture Name Price Action
Слика на Акумулаторска кружна пила Акумулаторска кружна пила 36.999,00 ден
Слика на Акумулаторска потопна пила БЛ мотор 18+18Волти 
Акумулаторска потопна пила БЛ мотор 18+18Волти 45.999,00 ден
Слика на Акумулаторска кружна пила 18+18Волти Акумулаторска кружна пила 18+18Волти 19.999,00 ден
Слика на Аку. глодалка за рабови - тример Аку. глодалка за рабови - тример 39.999,00 ден
BCS550RFE Акомулаторски рачен циркулар 18Волти/3Ач ф136мм 2,4кг 49.999,00 ден 29.999,00 ден
Слика на Батериски рачен циркулар

Батериски рачен циркулар 4.999,00 ден