+389 2 3178 025
Categories
Manufacturers
Recently viewed products

Акомулаторски рачен циркулар 18Волти/3Ач ф136мм 2,4кг

Manufacturer part number: BCS550RFE

Availability: In stock
Manufacturer: Makita
Акомулаторски рачен циркулар 18В/3Ах ф136мм 2,4кг
SKU: 4144
€3074938.50
€1844938.50

Лесна безжична метална кружна пила.
Лесно сечење со голема брзина од 3400 вртежи во минута.
Идеален за сечење разни метални профили, држачи за кабли и останати метални предмети.
До висина од 51mm.
Изработена од нерѓосувачки челик за подолг животен век.
Дијаметар на пилата од сечило 136mm

Висина на сечење 51mm
Брзина без оптоварување 3400

Product tags