+389 2 3178 025
Price Clear All
Min: MKD3299
Max: MKD39999
Manufacturers
Пречник на диск Ø
Мах. сечење на 45°
Број на вртежи во празен од
Капацитет дрво
Мах. сечење на 90°
Потрошувачка, моќност
Насаден отвор на диск Ø
Макс. сечење на 50°

Warning

Your query returned an empty result !

Manufacturers

Рачна кружна пила

View as Grid List
Sort by
Display per page

HS7101 Електрична кружна пила

Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Ергономското тело, кое лесно се подига со една рака, покриено е со еластомер кој не се лизга, за зголемена удобност на ракувачот Функцијата за дување ја дува прашината од линијата на сечење за да се има подобар преглед врз сечењето Рамниот дизајн на куќиштето на моторот е одличен за лесна измена на листот Фино паралелно дотерување на основната плоча во однос на листот Оптимално избалансирана тежина за лесно ракување со машината Отстранливиот приклучок за црево се прикачува за поврзување со правосмукалка Без клин кај листот Електронски систем за сопирање за ниска и рамномерна струја за сопирање и мало отскокнување, а висока излезна моќност со зголемен век на моторот Двојното LED работно светло го осветлува листот и линијата на сечење за полесно сечење на работното парче во темни места
20.999,00 ден

SP6000J Потопна кружна пила

Електроника со безстепено бирање и LED сервисно светло за измена на четкички и укажува на проблеми, мек старт и константна контрола на брзината Граничникот на длабочина, за сечење без рисеви, овозможува полесно сечење на претходен жлеб, на длабочина од 2 mm, без рисеви Исфрлањето на струшката е назад, за да се работи поудобно Прецизно сечење под наклон за положбата на линијата на сечење да е иста со аголот на наклонување, дури и ако во сечењето под наклон се постави шинска водилка Мекана дршка, која не се лизга, со еластомер на главните и помошни дршки
39.999,00 ден

HS7601K Електрична кружна пила

Ергономското тело, кое лесно се подига со една рака, покриено е со еластомер кој не се лизга, за зголемена удобност на ракувачот Функцијата за дување ја дува прашината од линијата на сечење за да се има подобар преглед врз сечењето Рамниот дизајн на куќиштето на моторот е одличен за лесна измена на листот Оптимално избалансирана тежина за лесно ракување со машината Отстранливиот приклучок за црево се прикачува за поврзување со правосмукалка Едноставно дотерување на длабочина, со едноставно движење Силна алуминиумска основа се наведнува од 0-45° лево и десно
14.999,00 ден

5008MG Електрична кружна пила

Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Лесно се чита скалата за длабочина на сечење со два броја кои најчесто се користат, 19 mm (3/4") и 13 mm (1/2"), крупно отпечатени. Максимална длабочина на сечење од 75.5 mm (3") Max. капацитет на наклон: 50° Двојното LED работно светло го осветлува листот и линијата на сечење за полесно сечење на работното парче во темни места Ергономски дизајниран bгумиран мекан ракофат
19.999,00 ден

HS6601 Електрична кружна пила

Голема пластична завртка за дотерување која е лесна за ракување Брзо ослободување на дотераната височина Може да се приклучи ø37 mm црево за правосмукалка Забравник за вретено за лесна измен на сечилото Рамниот дизајн на горниот дел од куќиштето на моторот е погодно за замена на листот
12.999,00 ден

HS7601 Електрична кружна пила

Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Ергономското тело, кое лесно се подига со една рака, покриено е со еластомер кој не се лизга, за зголемена удобност на ракувачот Функцијата за дување ја дува прашината од линијата на сечење за да се има подобар преглед врз сечењето Рамниот дизајн на куќиштето на моторот е одличен за лесна измена на листот Оптимално избалансирана тежина за лесно ракување со машината Отстранливиот приклучок за црево се прикачува за поврзување со правосмукалка Едноставно дотерување на длабочина, со едноставно движење
9.999,00 ден