+389 2 3178 025
Price Clear All
Min: MKD9999
Max: MKD56999
Manufacturers
Тип на акумулатор
Напон на акумулаторот
Капацитет на акумулатор
Број на вртежи во празен од
Брзина на листот
Должина на листот
Широчина на пилата
Височина на пилата
Макс. сечење на квадр.цевки
Капацитет на сечење на кружни цевки

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Акумулаторски сечачи

Подреди по
Приказ по страна
Picture Name Price Action
Слика на Акумулаторска пила за гипс-картон Акумулаторска пила за гипс-картон 15.999,00 ден
Слика на Акумулаторска пила за сечење стакло
 1600 рпм Ф 85мм 10,8 Волти Акумулаторска пила за сечење стакло 1600 рпм Ф 85мм 10,8 Волти 29.999,00 ден
Слика на Акумулаторска трачна пила Акумулаторска трачна пила 29.999,00 ден
Слика на Акумулаторски алат за отсекување Акумулаторски алат за отсекување 9.999,00 ден
Слика на Акумулаторски секач за навојни прачки; БЛ 14,4В/18
В; 280Вати Акумулаторски секач за навојни прачки; БЛ 14,4В/18 В; 280Вати 56.999,00 ден
Слика на Акумулаторска глодалка тример; БЛ мотор; 18Волти
 Акумулаторска глодалка тример; БЛ мотор; 18Волти 24.999,00 ден