+389 2 3178 025
Price Clear All
Min: EUR61439
Max: EUR14759939
Manufacturers
Број на механички брзини
Број на вртежи во празен од
Најголем вртежен момент/тврд
Макс. сечење на квадр.цевки
Груби нишка завртки
Вртежен момент висок
Должина на одот
Удари во минута/ниски
Капацитет на акумулатор
Брзина без опт. /ниска
Капацитет на магацин
Макс. машински завртки
Завртки за гипскартон
Тип на стебло за стегање
Должина на листот
Макс. Дупчење -бетон
Поставување на вртежен момент на спојката
Брзина без опт. /висока
Мах. сечење на 90°
Капацитет на стезна чаура
Дебелина на спајалка
Најголем вртежен момент/мекан
Напон на акумулаторот
Макс. Дупчење -дрво
Ударна енергија
Широчина на пилата
Бр. на удари 2.степен
Избор на вртежен момент
Удари во минута/високи
Насаден отвор на диск Ø
Тип на акумулатор
Стебло за стегање
Капацитет на сечење на кружни цевки
Капацитет метал
Макс. сечење 600 N/mm2
Осцилации во минута
Макс. стандарни завртки
Брзина без опт. 2.степен
Бр. на дотерувања за копање
Брзина без опт. 3.степен
Брзина на листот
Пречник на диск Ø
Широчина на рендосување
Удари во минута
Бр. на удари 3.степен
Височина на пилата
Макс. Прифат на алат
Макс. дупчење - челик
Должина на спајалка
Макс. длабочина на жлеб
Макс. сечење 400 N/mm2
Капацитет дрво
Пречник на спајалка
Макс. за високо стезни завртки
Брзина без опт. 1.степен
Бр. на удари 1.степен
Осцилаторен агол Л/Д

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Li-ion акумулаторски алати

Подреди по
Приказ по страна
Picture Name Price Action
Слика на Акумулаторска аголна брусилка Акумулаторска аголна брусилка €799438,50
Слика на Акумулаторска аголна дупчалка Акумулаторска аголна дупчалка €676438,50
Слика на Акумулаторска бисквитарка Акумулаторска бисквитарка €860938,50
Слика на Акумулаторска дупчалка-одвртувач Акумулаторска дупчалка-одвртувач €245938,50
Слика на Акумулаторска дупчалка-одвртувач Акумулаторска дупчалка-одвртувач €135238,50
Слика на Акумулаторска дупчалка-одвртувач  Акумулаторска дупчалка-одвртувач €307438,50