+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Price Clear All
Min: MKD1999
Max: MKD29999
Manufacturers
Тип на акумулатор
Напон на акумулаторот
Капацитет на акумулатор
Макс. дупчење - челик
Макс. Дупчење -дрво
Насаден отвор на диск Ø
Пречник на диск Ø
Макс. Прифат на алат
Број на вртежи во празен од
Капацитет дрво
Капацитет метал
Должина на одот
Капацитет на стезна чаура
Макс. сечење 400 N/mm2
Макс. сечење 600 N/mm2
Брзина на листот
Должина на листот
Широчина на пилата
Височина на пилата
Макс. сечење на квадр.цевки
Капацитет на сечење на кружни цевки
Дијаметар на вибрирање
Должина на флекс. дел
Макс. сила на туркање
Капацитет на магацин
Должина на спајалка
Пречник на спајалка
Дебелина на спајалка
Растојание помеѓу ножевите
Должина на ножот

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Li-Ion акумулаторски алати за работа на отворено

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

BJS130RFE Акумулаторска ножица за лим

3 год. ГАРАНЦИЈА
19.999,00 ден.

BJV180RFE Акумулаторска електронска убодна пила

3 год. ГАРАНЦИЈА
23.999,00 ден.

BGD800RFE Акумулаторска права брусилка

3 год. ГАРАНЦИЈА
19.999,00 ден.

BPB180RFE Акумулаторска трачна пила

3 год. ГАРАНЦИЈА
19.999,00 ден.

BVR850RFE Акумулаторкси вибратор за бетон

3 год. ГАРАНЦИЈА
29.999,00 ден.

DCG180 Z Акумулаторски пиштол за силикон

3 год. ГАРАНЦИЈА
12.999,00 ден.