+389 2 3178 025
Производители

Matrix

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

MTX-AG 800-125 Електрична аголна брусилка

Аголна брусилка 800W 125mm 2 години гаранција
€116788,50

MTX-AG 800-125-1 Електрична аголна брусилка

Практична, лесна и ергономсна аголна брусилка со моќност од 1200 W !! 2 години гаранција
€122938,50

MTX-AG 500-115-1 Електрична аголна брусилка

Практична, лесна и ергономсна аголна брусилка со просторен дијаметар од само 64 mm ! 2 години гаранција
€92188,50

MTX-AG 2200-230 Електрична аголна брусилка со вртлива рачка

Ротирачка аголна брусилка MATRIX за подобро ракување при сечење и брусење !! 2 години гаранција
€270538,50

MTX-EM-AG 500-115 Електрична аголна брусилка

Аголна брусилка 500W 115mm 2 години гаранција
€79888,50

MTX-EM-ED-E 500-13 Електрична ударна дупчалка

Електрична ударна дупчалка MATRIX со 2 години гаранција !
€86038,50