+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители
Скоро Видени Производи

Електрична аголна брусилка

Шифра: MT903

Производител: Maktec
Косиот запчаник обезбедува издржливост и долг сервисен век на машината. Гумирана мекана дршка овозможува поголема контрола и намален замор Карактеристична портокалова боја за MAKTEC серии Ергономски дизајниран bгумиран мекан ракофат
SKU: 8084
6.999,00 ден

АГОЛНА БРУСИЛКА

Косиот запчаник обезбедува издржливост и долг сервисен век на машината.
Гумирана мекана дршка овозможува поголема контрола и намален замор
Карактеристична портокалова боја за MAKTEC серии
Ергономски дизајниран bгумиран мекан ракофат

Спецификации на производот

Misc

Потрошувачка, моќност 2.000 W
Број на вртежи во празен од 6.600 min-1
Насаден отвор на диск Ø 22,23 mm
Пречник на диск Ø 230 mm
Димензии (Д x Ш x В) 466 x 250 x 138 mm
Тежина EPTA 5.7 Kg