+389 2 3178 025
Price Clear All
Min: MKD1999
Max: MKD14999
Manufacturers
Макс. дупчење - челик
Макс. Дупчење -дрво
Тип на стебло за стегање
Ударна енергија
Потрошувачка, моќност
Број на вртежи во празен од
Капацитет дрво
Капацитет метал
Капацитет на стезна чаура
Макс. Дупчење -бетон

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Дупчалки

Подреди по
Приказ по страна
Picture Name Price Action
Слика на Дупчалка-одвртувач Дупчалка-одвртувач 4.999,00 ден
Слика на Дупчалка  Дупчалка 3.999,00 ден
Слика на Дупчалка - одвртувач Дупчалка - одвртувач 2.999,01 ден
Слика на Дупчалка одвртувач Дупчалка одвртувач 3.299,00 ден
Слика на Електричен одвртувач за гипс картон Електричен одвртувач за гипс картон 2.999,00 ден
Слика на Електропневматска дупчалка Електропневматска дупчалка 3.899,00 ден