+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Price Clear All
Min: MKD4999
Max: MKD12999
Manufacturers
Број на механички брзини
Капацитет на стезна чаура
Макс. дупчење - челик
Макс. Дупчење -дрво
Макс. Дупчење -бетон
Потрошувачка, моќност
Број на вртежи во празен од
Брзина без опт. /ниска
Брзина без опт. /висока
Удари во минута
Удари во минута/високи
Удари во минута/ниски

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Дупчалки/мешалки

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

HP1640K Бормашина

Двоен работен режим, само ротација/удирање со ротација, можат да се избираат со лизгачкиот прекинувач Странична дршка за подобра контрола во работењето Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Дополнителен гумен дел за сигурно држење, за да се добие максимална моќност на удар Забравник на прекинувач за постојано работење
5.399,00 ден.

DP4011 Електрична дупчалка/одвртувач

Ергономски обликуваниот ракофат прекриен со еластомер одговара на дланката за максимална удобност и контрола Трајно и робусно алуминиумско куќиште на редуктор Лизгачка спојка: Дупчалката запира за заштита на корисникот и механизмот од случајно забравување на уметокот за дупчење Зајакнато цилиндрично куќиште Висока ротациона брзина за голема работна ефикасност Брзостезната глава овозможува лесно поставување и вадење на уметоци, со една рака
8.999,00 ден.

HP1641K Бормашина

Странична дршка за подобра контрола во работењето Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Дополнителен гумен дел за сигурно држење, за да се добие максимална моќност на удар Забравник на прекинувач за постојано работење Брзостезната глава овозможува лесно поставување и вадење на уметоци, со една рака Бестепено дотерлива брзина
5.999,00 ден.

HP1641X100 Бормашина

Странична дршка за подобра контрола во работењето Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Дополнителен гумен дел за сигурно држење, за да се добие максимална моќност на удар Забравник на прекинувач за постојано работење Брзостезната глава овозможува лесно поставување и вадење на уметоци, со една рака Бестепено дотерлива брзина
6.999,00 ден.

HP2070 Ударна дупчалка

Трајно и робусно алуминиумско куќиште на редуктор Најдобро можна ергономска дршка за дупчалка-одвртувач Нов реверзибилен систем, без намалување на брзината на моторот, дури и во обратна ротација и подолга трајност на јаглените четкички Интелигентна електронска контрола со LED светло за предупредување за прегревање на моторот и електрично исклучување Лизгачка спојка: Дупчалката запира за заштита на корисникот и механизмот од случајно забравување на уметокот за дупчење Голем прекинувач. Твоите прсти нема да бидат изморени по долго работење Футер со назабен венец. Дополнително регулирање со копче
11.999,00 ден.

HP2050H Ударна дупчалка

Тенкото тело е дизајнирано за подобро маневрирање Лизгачка спојка: Дупчалката запира за заштита на корисникот и механизмот од случајно забравување на уметокот за дупчење Прекинувач за контрола на променлива брзина, со голем чкрапец и кружно копче за бирање Големата рачка го олеснува бирањето на работниот режим. Режим на дупчење и ударно дупчење Рачка со линиска изведба за подобра работна ефикасност Забравник на прекинувач за постојано работење Футер со назабен венец.
9.999,00 ден.