+389 2 3178 025
Производители

Base

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

BO151/43 Ѕ1Р Заштитни обувки велур ниски кафени /43

Броеви на залиха: 41/42/43/44/45/46/47
€110638,50

BO153/44 С1 С3 Заштитни обувки велур ниски црни /44

Броеви на залиха: 40/42/43/44/46/47
€135238,50

BO166/43 С3 Заштитни обувки кожни ниски црни / 43

Броеви на залиха: 36/41/42/43/44/45/46/47/48/49.
€135238,50

BO167/40 С3 Заштитни обувки кожни високи црни / 40

Броеви на залиха: 36/37/40/46/47/48/49.
€147538,50

BO473/40 Ѕ3 Заштитни кожни обувки високи црни заварува/40

Броеви на залиха: 39/40/41/42/43/44/46/47.
€215188,50

BO163/42 Ѕ1Р Заштитни обувки велур ниски плаво-сива /42

Броеви на залиха: 36/37/40/46/48.
€135238,50