+389 2 3178 025
Price Clear All
Min: USD241945
Max: USD1649945
Manufacturers
Потрошувачка, моќност
Должина на црево
Макс. проток
Макс. притисок

Warning

Your query returned an empty result !

Manufacturers

Перачи со висок притисок

View as Grid List
Sort by
Display per page

HW102 Перач под висок притисок

Телескопска дршка Пластични пиштол Црево за висок притисок со заштита од виткање и вртлива приклучок на двете страни TSS, далечински управувач за целосно исклучување на чистачот Надворешен впрскувач на детергент Универзален електричен мотор со триплекс пумпа Елоксирана алуминиумска глава на пумпата Клипови од нерѓосувачки челик Брз приклучок за прибор и црево Проѕирен, од надвор монтажен филтер за доводна вода Гумени тркала
$549,945.00

HW111 Перач под висок притисок

Армиран челичен пиштол за прскање Гумено црево со челична облога, со заштита од виткање, вртлив приклучок од страна на пиштолот TSS, далечински управувач за целосно исклучување на чистачот Вграден впрскувач на детергент со цевка Универзален електричен мотор со триплекс пумпа Клипови од нерѓосувачки челик Елоксирана алуминиумска глава на пумпата Брз приклучок за прибор и црево Вградена макара за црево, со механизам за забравување Проѕирен, од надвор монтажен филтер за доводна вода Вграден држач за прибор
$879,945.00

HW112 Перач под висок притисок

Идеален за чистење на мотоцикли, градинарски мебел и балкони Армиран челичен пиштол за прскање Гумено црево со челична облога, со заштита од виткање, вртлив приклучок од страна на пиштолот Вградена макара за црево, со механизам за забравување Брз приклучок за прибор и црево Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината TSS, далечински управувач за целосно исклучување на чистачот Индукционен мотор со триплекс пумпа Клипови од нерѓосувачки челик Елоксирана алуминиумска глава на пумпата Проѕирен, од надвор монтажен филтер за доводна вода
$934,945.00

HW132 Перач под висок притисок

Гумено црево со челична облога, со заштита од виткање, вртлив приклучок од страна на пиштолот Армиран челичен пиштол за прскање Брз приклучок за прибор и црево Индукционен мотор со триплекс пумпа Проѕирен, од надвор монтажен филтер за доводна вода TSS, далечински управувач за целосно исклучување на чистачот
$1,649,945.00

BOR-BPW1500 Перач под висок притисок

BPW1500 е перач под висок притисок, со моќност од 1400W. Вклучува: пиштол, црево, турбо млазница и автостоп систем. Погледнете ги сите карактеристики и фотографии. Многу добар избор!
$241,945.00

BOR-BPW3000 Перач под висок притисок

BPW3000 е перач под висок притисок, со моќност од 2200W, голем проток и максимален притисок. Погледнете ги сите карактеристики и фотографии и направете го најдобриот избор за вас!
$659,945.00