+389 2 3178 025
Price Clear All
Min: EUR135239
Max: EUR860939
Manufacturers
Тип на стебло за стегање
Напон на акумулаторот
Тип на акумулатор
Осцилации во минута
Капацитет на акумулатор
Осцилаторен агол Л/Д

Warning

Your query returned an empty result !

Manufacturers

Акумулаторски повеќенаменски алати

View as Grid List
Sort by
Display per page

BTM50Z Акумулаторски повеќенаменски алат

3 год. ГАРАНЦИЈА
€491938.50

TM30DZ Акумулаторска мултифункционална алатка 10,8Волти

Ергономски обликуваното тело во раката за сигурно држење и лесно ракување како со една, така и со двете раце Механизам за контрола на брзина за различни брзини на одење Користи OIS интерфејс 3 год. ГАРАНЦИЈА
€491938.50

MTX-CMG 3,6V LI Акумулаторски мултифункционален алат

Акумулаторски мултифункционален алатMTX-CMG 3,6V LI → Батериска граверка + Индикатор на батерија + Магнетен држач + 118 парчиња прибор + 2 години ГАРАНЦИЈА !
€135238.50

DTM50 Z Акумулаторска мултифункционална алатка 18В

Вградено LED работно светло за подобро осветлување Мекан старт за да се избегне повратен вртежен момент при стартување и да се апсорбира првичниот удар Користи OIS интерфејс
€860938.50