+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Price Clear All
Min: MKD3899
Max: MKD12999
Manufacturers
Потрошувачка, моќност
Големина на насад
Насаден отвор на диск Ø
Број на вртежи во празен од
Пречник на диск Ø

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Алати за сечење и брусење

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

GA4530 Аголна брусилка

Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Мало куќиште на редуктор за лесно ракување и маневрирање Прекинувачот е погодно лоциран за лесно ракување со една рака Ергономски 20 положби на странична дршка во однос на конвенционалните 10 степени за полесно ракување Траен високо квалитетен мотор со висока отпорност на топлина Повеќе надежни и издржливи запчаници обезбедуваат двапати или повеќе подолг животен век Двојна заштита од прашина со 2 лавиринтски заптивни прстени на топчестото лежишта ги штитат запчаниците и моторот од прашина и нечистотија
3.899,00 ден.

GA5030R Аголна брусилка

Анти-рестарт функцијата спречува случајно вклучување и кога машината е вклучена во струја, со вклучен прекинувач Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Мало куќиште на редуктор за лесно ракување и маневрирање Прекинувачот е погодно лоциран за лесно ракување со една рака Ергономски 20 положби на странична дршка во однос на конвенционалните 10 степени за полесно ракување Траен високо квалитетен мотор со висока отпорност на топлина Повеќе надежни и издржливи запчаници обезбедуваат двапати или повеќе подолг животен век Двојна заштита од прашина со 2 лавиринтски заптивни прстени на топчестото лежишта ги штитат запчаниците и моторот од прашина и нечистотија
4.399,00 ден.

GA9020 Аголна брусилка

Вртливото куќиште може да се поставува на секои 90°, за различни положби на сечење и брусење Траен високо квалитетен мотор со висока отпорност на топлина Обработени коси запчаници за поголема цврстина Конструкција со висока заштита од прашина со цик - цак пресвлака на колекторот, изолација на намотките, лавиринтска структура за заштита на лежиштата Гумирана мекана дршка овозможува поголема контрола и намален замор Зголемено заптивање од истекување на маст, благодарение на гумен О-прстен кој е цврсто вграден во куќиштето на редукторот
8.999,00 ден.

GA9020RF Аголна брусилка

Анти-рестарт функцијата спречува случајно вклучување и кога машината е вклучена во струја, со вклучен прекинувач Вртливото куќиште може да се поставува на секои 90°, за различни положби на сечење и брусење Мекан старт за да се избегне повратен вртежен момент при стартување и да се апсорбира првичниот удар Голем прекинувач. Твоите прсти нема да бидат изморени по долго работење
10.999,00 ден.

GA5021 Аголна брусилка

Мало куќиште на редуктор за лесно ракување и маневрирање Super Joint System (SJS) - Забравната пружина, која ги спојува вретеното и косиот запчаник за превенција од повратен удар и ги штити запчаниците од удар, предизвикан од заглавување на дискот при работа, обезбедува дополнителна безбедност и подолг век на алатот Ергономски дизајниран bгумиран мекан ракофат Конструкција со висока заштита од прашина со цик - цак пресвлака на колекторот, изолација на намотките, лавиринтска структура за заштита на лежиштата Гумирана мекана дршка овозможува поголема контрола и намален замор
7.999,00 ден.

GA5030 Аголна брусилка

Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Мало куќиште на редуктор за лесно ракување и маневрирање Прекинувачот е погодно лоциран за лесно ракување со една рака Ергономски 20 положби на странична дршка во однос на конвенционалните 10 степени за полесно ракување Траен високо квалитетен мотор со висока отпорност на топлина Повеќе надежни и издржливи запчаници обезбедуваат двапати или повеќе подолг животен век Двојна заштита од прашина со 2 лавиринтски заптивни прстени на топчестото лежишта ги штитат запчаниците и моторот од прашина и нечистотија
3.999,00 ден.