+389 2 3178 025
Manufacturers

Nakayama

View as Grid List
Sort by
Display per page

NAK-BS1080 Акумулаторска лисичарка

Акумулаторската лисичарка BS1080 со моќност од 10,8 V и максимална брзина без оптоварување од 2700 вртежи во минута, нема да ве разочара!
€245938.50

NAK-BS2000 Акумулаторска ножица за кроење

BS2000 оваа ножица за кроење дојде да ги ослободи вашите раце. Користете го за да исечете гранчиња од кое било дрво. Многу брз сецкач со брзина 1,2 s/ cut !
€184438.50

NAK-BS4000 Акумулаторска ножица за кроење

BS4000 е сецкач на батерии за дрвја. Тој е моќен со батерија од 40V. Вклучува торбички за носење и елек.
€2459938.50

NAK-EC2040 Електрична Верижна пила

Лесна, но ефикасна, со тежина само од 4,4 кг !
€282838.50

NAK-EH1000 Акумулаторска ножица за жива ограда

Акумулаторска ножица за жива ограда, одлична и удобна за нејзината намена!
€135238.50

NAK-EH5000 Електрична ножица за жива ограда

Лесна, но ефикасна, нема да ве разочара!
€245938.50