+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Price Clear All
Min: EUR1106939
Max: EUR5534939
Manufacturers
Тип на акумулатор
Макс. дупчење - челик
Тип на стебло за стегање
Бр. на дотерувања за копање
Макс. Дупчење -бетон
Макс. Дупчење -дрво
Пречник на диск Ø
Напон на акумулаторот
Широчина на сечење
Најголема дебелина на гранки

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Li-Ion акумулаторски алати 18V+18V

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

DHR263 Z Батериски ударен чекан дупчалка 18В без батерии и без полнач.

3 год. ГАРАНЦИЈА Батерии и полнач не се вклучени во цената.
€1106938,50

DHS710 Z Акумулаторски рачен циркулар

3 год. ГАРАНЦИЈА Батерии и полнач не се вклучени во цената.
€1106938,50

DLS714 Z Акумулаторска потезна пила

3 год. ГАРАНЦИЈА Батерии и полнач не се вклучени во цената.
€3689938,50

DJR360 Z Акумулаторска реципрочна пила

3 год. ГАРАНЦИЈА Батерии и полнач не се вклучени во цената
€1106938,50

DUP361 Z Акумулаторска ножица за кастрење

Се испорачува без батерии и полнач 3 год. ГАРАНЦИЈА
€5534938,50