+389 2 3178 025
Manufacturers

Bormann

View as Grid List
Sort by
Display per page

BOR-BEVSET1 Сет Акумулаторски алати БЕВ201+БЕВ2001+БЕ В2004*2ком+БТБ1001+БЕВ2020

Акумулаторска дупчалка со две брзини + Пневматски чекан + 20V Li-Ion полнач за батерии + 2 (две) парчиња 20V Li-Ion батерии 4.0Ah + Торба за алати
13.999,00 ден

BOR-BEVSET2 Сет Акумулаторски алати БЕВ2010+БЕВ2025+БЕВ2001+БЕ В2004*2ком+БТБ1001

Акумулаторска дупчалка со две брзини + Ударен одвртувач + 20V Li-Ion полнач за батерии + 2 (две) парчиња 20V Li-Ion батерии 4.0Ah + Торба за алати
12.999,00 ден

BOR-BEVSET3 Сет Акумулаторски алати БЕВ2030+БЕВ2001+БЕ В2004*2ком+БТБ1001+БЕВ2015 .

Акумулаторска дупчалка/одвртувач со две брзини + Акумулаторска клешта + 20V Li-Ion полнач за батерии + 2 (две) парчиња 20V Li-Ion батерии 4.0Ah + Торба за алати
14.999,00 ден

BOR-MY2050 Компресор

Компресор BORMANN 50l; 2HP; 8 bar; 130l/min; 25kg
9.999,00 ден

BOR-BIW1580 Инвертер за заварување

BIW1580 е нова машина, инвертер за заварување 230V со 180A / 60% перформанси и индикација за дигитална струја. Идеално е за аматери.
7.999,00 ден