+389 2 3178 025
Price Clear All
Min: EUR14145
Max: EUR922439
Manufacturers
Тип на стебло за стегање
Капацитет на стезна чаура
Напон на акумулаторот
Потрошувачка, моќност
Брзина без опт. /висока
Број на вртежи во празен од
Капацитет метал
Насаден отвор на диск Ø
Тип на акумулатор
Стебло за стегање
Најголем вртежен момент/тврд
Вртежен момент висок
Големина на лента
Макс. Дупчење -дрво
Макс. Дупчење -бетон
Брзина на лента
Пречник на диск Ø
Должина на одот
Макс. дупчење - челик
Брзина без опт. /ниска
Капацитет дрво
Удари во минута
Капацитет на акумулатор

Warning

Your query returned an empty result !

Manufacturers

АРТИКЛИ НА РАСПРОДАЖБА

Нови артикли со гаранција од производителот кои се на распродажба со попуст oд 35% до 75%

View as Grid List
Sort by
Display per page

HP1640 Ударна дупчалка

Странична дршка за подобра контрола во работењето Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Дополнителен гумен дел за сигурно држење, за да се добие максимална моќност на удар Забравник на прекинувач за постојано работење Футер со назабен венец. Бестепено дотерлива брзина
€368938.50

M4000 Електрична дувалка

3 год. ГАРАНЦИЈА
€307438.50

HG6030K Електричен фен

€368938.50