+389 2 3178 025
Price Clear All
Min: USD54945
Max: USD2749945
Manufacturers
Број на механички брзини
Број на вртежи во празен од
Најголем вртежен момент/тврд
Вртежен момент висок
Капацитет на акумулатор
Брзина без опт. /ниска
Макс. машински завртки
Завртки за гипскартон
Поставување на вртежен момент на спојката
Удари во минута/ниски
Брзина без опт. /висока
Макс. Дупчење -бетон
Капацитет на стезна чаура
Најголем вртежен момент/мекан
Напон на акумулаторот
Макс. Дупчење -дрво
Тип на стебло за стегање
Избор на вртежен момент
Удари во минута/високи
Тип на акумулатор
Стебло за стегање
Макс. стандарни завртки
Макс. дупчење - челик
Макс. за високо стезни завртки

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Акумулаторски одвртувачи дупчалки

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

CDM1113S Акумулаторска дупчалка-одвртувач

Акумулаторски одвртувач 14.4 V 1.5 Ah
$313,445.00

CDM1119 Акумулаторска дупчалка-одвртувач

Акумулаторски одвртувач 10.8 V 1.5 Ah Li-ion
$219,945.00

CDM1120 Акумулаторска дупчалка-одвртувач

Акумулаторски одвртувач 18 V 1.5 Ah
$274,945.00

CDM1124 Акумулаторска дупчалка-одвртувач

Акумулаторски одвртувач 3.6 V 1.3 Ah + сет битови
$109,945.00

CDM1108S Акумулаторска дупчалка-одвртувач

1год.ГАРАНЦИЈА
$120,945.00

CDM1114S Акумулаторска дупчалка-одвртувач

1год.ГАРАНЦИЈА
$274,945.00