+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Price Clear All
Min: MKD7999
Max: MKD54999
Manufacturers
Тип на акумулатор
Напон на акумулаторот
Капацитет на акумулатор
Макс. дупчење - челик
Тип на стебло за стегање
Бр. на дотерувања за копање
Ударна енергија
Број на вртежи во празен од
Удари во минута

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Акумулаторски дупчалки-чекани

Подреди по
Приказ по страна
Picture Name Price Action
Слика на Акумулаторска електропневматска дупчалка-чекан Акумулаторска електропневматска дупчалка-чекан ден 31.999,00
Слика на Акумулаторска електропневматска дупчалка чекан 18В
 0-1.100рпм; 2,0Ј; 3,5кг; стезна глава
 полнач ДЦ18РА; макпак и куфер 2 бат. 3Ах.

Акумулаторска електропневматска дупчалка чекан 18В 0-1.100рпм; 2,0Ј; 3,5кг; стезна глава полнач ДЦ18РА; макпак и куфер 2 бат. 3Ах. ден 24.999,00
Слика на Акумулаторска електропневматска дупчалка-чекан Акумулаторска електропневматска дупчалка-чекан ден 26.999,00
Слика на Акумулаторска електропневматска дупчалка-чекан Акумулаторска електропневматска дупчалка-чекан ден 46.999,00
Слика на Акумулаторска електропневматска дупчалка-чекан Акумулаторска електропневматска дупчалка-чекан ден 15.999,00
Слика на Акумулаторска електропневматска дупчалка-чекан БЛ 
мотор 18В Акумулаторска електропневматска дупчалка-чекан БЛ мотор 18В ден 19.999,00