+389 2 3178 025
Производители

Makita MT

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

M1901 Електрично ренде за дрво

€467338,50

M3601 Електрична глодалка за дрво

Лесна за читање скала за проверка на длабочина на сечење Длабочината на сечење може да се дотерува во 3 нивоа Се става наопаку и се менува приборот или кога не се користи па стабилно да стои на 4 ребра на горниот крај од куќиштето на моторот Способна е за изведување на долги прави сечења без дополнителен комплет за водилна шина Ергономското копче, кое совршено прилега во рацете на ракувачот, обезбедува лесно ракување и удобно работење Со прекинувачот се ракува лесно кога дршката се држи со десна рака
€430438,50

M4301 Електрична убодна пила

Бестепено дотерлива брзина Ергономски дизајниран bгумиран мекан ракофат Магацин за складирање на клуч, кој може да се чува на машината, што е погодно за ракувачот Вградена единица за одведување на прашина за приклучување на цевка за прашина или на Макита правосмукалки Рачка за избор на 3 осцилаторни поставувања и право сечење Силна алуминиумска основа се наведнува од 0-45° лево и десно
€282838,50

M4500 Прободна пила(Лисичка опашка)

Стегање на лист без алат за реципро пила. Листот може да се постави на место со вметнување и со едноставно вртење на стегата на листот Голем прекинувач. Твоите прсти нема да бидат изморени по долго работење
€491938,50

M8100 Ударна дупчалка

Телото на алатот е конструирано за максимална ударна моќност Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Голем прекинувач. Твоите прсти нема да бидат изморени по долго работење Странична дршка за подобра контрола во работењето
€307438,50

M8701 Електропневматска ударна дупчалка

3 работни режими – само ротација, ротација со удирање, само удирање Помалку извивање на уметокот е добиено со водилен дел од 9 mm кој е подолг од оној кај досегашните модели Еднопотезен лизгачки футер за едноставна измена на уметок Лизгачка спојка: Дупчалката запира за заштита на корисникот и механизмот од случајно забравување на уметокот за дупчење Најдобро можна ергономска дршка за дупчалка-одвртувач Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат
€614938,50