+389 2 3178 025
Price Clear All
Min: USD329945
Max: USD1319945
Manufacturers
Број на вртежи во празен од
Потрошувачка, моќност
Завртки за гипскартон
Капацитет на стезна чаура
Тип на стебло за стегање
Капацитет на самостезни завртки
Стебло за стегање
Макс. Дупчење -дрво
Макс. дупчење - челик

Warning

Your query returned an empty result !

Manufacturers

Одвртувачи

View as Grid List
Sort by
Display per page

FS4300 Електричен одвртувач

Тивка спојка со висока издржливост Најдобро можно тело на алат за работа со завртки Носач на уметок за складирање на уметоци Локатор на допир дозволува лесно поставување-отстранување на уметок, со еден потег Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Издувните вентили се дизајнирани така што издувниот воздух не ја дува прашината наоколу, кога алатот се користи во близина на подот Ергономски дизајниран bгумиран мекан ракофат Вградено LED работно светло за подобро осветлување Идеално за завртување на профилите од гипскартон плочи
$879,945.00

FS6300R Електричен одвртувач

Тивка спојка со висока издржливост Најдобро можно тело на алат за работа со завртки Носач на уметок за складирање на уметоци Локатор на допир дозволува лесно поставување-отстранување на уметок, со еден потег Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Издувните вентили се дизајнирани така што издувниот воздух не ја дува прашината наоколу, кога алатот се користи во близина на подот Ергономски дизајниран bгумиран мекан ракофат Вградено LED работно светло за подобро осветлување Моделот не е соодветен за саморезни завртки Идеално за завртување на профилите од гипскартон плочи Брзо поврзување / исклучување на кабелот за струја
$989,945.00

FS2700 Електричен одвртувач

Компактен дизајн со мала должина, обезбедува поголема контрола и маневрирање Издувните вентили се дизајнирани така што издувниот воздух не ја дува прашината наоколу, кога алатот се користи во близина на подот Вградено LED работно светло за подобро осветлување Најдобро можно тело на алат за работа со завртки Носач на уметок за складирање на уметоци 6 степени на дотерување на вртежен момент, за широк спектар на апликации Идеално за завртување малтерни плочи во дрвена конструкција За завртување завртки во тенок метал
$1,099,945.00

FS2300 Електричен одвртувач

Тивка спојка со висока издржливост Компактен дизајн со мала должина, обезбедува поголема контрола и маневрирање Локатор на допир дозволува лесно поставување-отстранување на уметок, со еден потег Издувните вентили се дизајнирани така што издувниот воздух не ја дува прашината наоколу, кога алатот се користи во близина на подот Вградено LED работно светло за подобро осветлување Најдобро можно тело на алат за работа со завртки Носач на уметок за складирање на уметоци Идеално за завртување малтерни плочи во дрвена конструкција
$879,945.00

6300-4 Електронска дупчалка-одвртувач

4-брзински менувач за висока/ниска брзина Ниска брзина – поставен висок вртежен момент Идеална за технички апликации Погодна за различни апликации со мала брзина Силна конструкција
$1,319,945.00

BOR-BSD5500 Електричен одвртувач за гипс картон

BSD5500 е eлектричен одвртувач за гипс картон од серијалот BORMANN PRO, со моќност од 550 W.
$329,945.00