+389 2 3178 025
Производители

Michelin

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

MCH-MSS-31-1/4 Сет крцкала -влошки МИЦХЕЛИН 31 пар 1/4

13 - 1/4" Насадни влошки 4-4.5-5-5.5-6-7-8-9 -10-11-12-13-14mm 12 - 1/4" Насадни влошки Phillips #1, #2 Torx T20-25-27-30 Hex 3-4-5-6mm Рамни 4-5.5mm 1- ¼" Двобојна рачка крцкалка 2-1/4"Продолжеток 55mm и 100mm 1-1/4"Универзална зглобна спојка 1-1/4"T Рачка
$131,945.00

MCH-MSS-42-1/4 Сет крцкала -влошки МИЦХЕЛИН 42 пар 1/4

9-насадни влошки 3/8'' 9-10-11-12-13-14-15-17-19mm 12-насадни влошки 1/4''4-4.5-5-5.5-6-7-8-9-10-11-12-13mm 12-насадни влошки Hex 5-6mm Рамни 4-5.5mm phillips #1,#2, pozi #1,#2 Torx T10-15-20-30 1- 3/8" Двобојна рачка крцкалка 2-звездасти влошки3/8''x16-21mm 2-продолжеток 3/8''x75-150mm 1-универзална спојка 3/8'' 1-T рачка 3/8'' 1- адаптер 1/4''x3/8''
$142,945.00

MCH-MSS-57-1/4 Сет крцкала -влошки МИЦХЕЛИН сет 57 пар 1/4

13-насадни влошки 1/4'':4-4.5-5-5.5-6-7-8-9-10-11-12-13-14mm 22-влошки 1/4'' PH 1- 2- 3 FD 4-5-5.5-6mm HX3-4-5-6mm PZ 1- 2- 3 T8-T9-T10-T15-T20-T25-T27-T30 8-длабоки влошки 1/4'': 6-7-8-9-10-11-12-13mm 5- ѕвездасти влошки 1/4'': E4-5-6-7-8mm 1- ¼" Двобојна рачка крцкалка 2- продолжетоци 1/4''x 55 - 100mm 1- универзална спојка 1/4'', 1- T рачка 1/4'' 3- hex клучеви 1.5-2-2.5m
$148,445.00

MCH-MSS-40-1/4-3/8 Сет крцкала -влошки МИЦХЕЛИН 40 пар 1/4-3/8

10-насадни влошки 3/8'': 10-11-12-13-14-15-16-17-18-19mm 10-насадни влошки 1/4': 4-5-6-7-8-9-10-11-12-13mm 12-насадни влошки: FD 4-5-5.5-6.5 PH 1- 2 PZ 1- 2 H3-4-5-6mm 1- 3/8" Двобојна рачка крцкалка 2-насадни влошки за свекици 3/8''x16-21mm 2-продолжетоци 3/8''x75-150mm 1-T рачка 3/8''
$153,945.00

MCH-MSS-42-1/4-3/8 Сет крцкала -влошки МИЦХЕЛИН 42 пар 1/4-3/8

9-влошки 3/8'' 9-10-11-12-13-14-15-17-19mm 12-влошки 1/4'' 4-4.5-5-5.5-6-7-8-9-10-11-12-13mm 12-влошки : Hex 5-6mm рамни 4-5.5mm phillips 1, 2, pozi 1, 2 Torx T10-15-20-30 1- 3/8"Двобојна рачка крцкалка 2-влошки за свекици 3/8''x16-21mm 2-продолжеток 3/8''x75-150mm 1-универзална спојка 3/8'' 1-T рачка 3/8'' 1-адаптер 1/4''x3/8''
$164,945.00

MCH-MSS-26-3/8 Сет крцкала -влошки МИЦХЕЛИН 26 пар -3/8

18-влошки 3/8'' : 6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16 -17-18-19-20-21- 22-24mm 1- 3/8" Двобојна рачка крцкалка 2-влошки за свекици 3/8''x16-21mm 3-продолжетоци 3/8''x 40-75-150mm 1-универзална спојка 3/8'', 1-T рачка 3/8''
$159,445.00