+389 2 3178 025
Price Clear All
Min: MKD4999
Max: MKD79999
Manufacturers
Капацитет на стезна чаура
Макс. дупчење - челик
Тип на стебло за стегање
Стебло за стегање
Удари во минута
Макс. машински завртки
Макс. стандарни завртки
Потрошувачка, моќност
Број на вртежи во празен од
Макс. Дупчење -дрво
Капацитет на самостезни завртки
Завртки за гипскартон

Warning

Your query returned an empty result !

Manufacturers

Алати за стегање

View as Grid List
Sort by
Display per page

FS4300 Електричен одвртувач

Тивка спојка со висока издржливост Најдобро можно тело на алат за работа со завртки Носач на уметок за складирање на уметоци Локатор на допир дозволува лесно поставување-отстранување на уметок, со еден потег Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Издувните вентили се дизајнирани така што издувниот воздух не ја дува прашината наоколу, кога алатот се користи во близина на подот Ергономски дизајниран bгумиран мекан ракофат Вградено LED работно светло за подобро осветлување Идеално за завртување на профилите од гипскартон плочи
15.999,00 ден

6904VH Електричен ударен одвртувач

2-брзини за контрола на високи-ниски врт/min и удари/min Избор на 2 брзини со бестепено дотерлива брзина во двата опсега Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Силно куќиште со гумен одбојник за долга трајност на алатот Повеќе наменски ударен клуч за стегање на навртки, завртки како и за завртки за дрво
23.999,00 ден

FS6300R Електричен одвртувач

Тивка спојка со висока издржливост Најдобро можно тело на алат за работа со завртки Носач на уметок за складирање на уметоци Локатор на допир дозволува лесно поставување-отстранување на уметок, со еден потег Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Издувните вентили се дизајнирани така што издувниот воздух не ја дува прашината наоколу, кога алатот се користи во близина на подот Ергономски дизајниран bгумиран мекан ракофат Вградено LED работно светло за подобро осветлување Моделот не е соодветен за саморезни завртки Идеално за завртување на профилите од гипскартон плочи Брзо поврзување / исклучување на кабелот за струја
17.999,00 ден

TW0200 Електричен ударен одвртувач

Лесна со екстремна ударна сила Тврдото куќиште го штити работното парче од гребнатини, зголемувајќи ја способноста за маневрирање Притисен реверзибилен прекинувач Меканиот ракофат обезбедува удобно работењето со подобра контрола Цилиндрично куќиште со висока цврстина и трајност
25.999,00 ден

FS2700 Електричен одвртувач

Компактен дизајн со мала должина, обезбедува поголема контрола и маневрирање Издувните вентили се дизајнирани така што издувниот воздух не ја дува прашината наоколу, кога алатот се користи во близина на подот Вградено LED работно светло за подобро осветлување Најдобро можно тело на алат за работа со завртки Носач на уметок за складирање на уметоци 6 степени на дотерување на вртежен момент, за широк спектар на апликации Идеално за завртување малтерни плочи во дрвена конструкција За завртување завртки во тенок метал
19.999,00 ден

TW0350 Електричен ударен одвртувач

Лесна со екстремна ударна сила Притисен реверзибилен прекинувач Цилиндрично куќиште со висока цврстина и трајност Голем одбојник за заштита на алатот од гребаници и за зголемување на маневарски способности Силно куќиште со гумен одбојник за долга трајност на алатот
28.999,00 ден