+389 2 3178 025
Price Clear All
Min: USD1649945
Max: USD5499945
Manufacturers
Бр. на дотерувања за копање
Ударна енергија
Тип на стебло за стегање
Стебло за стегање
Потрошувачка, моќност
Удари во минута

Warning

Your query returned an empty result !

Manufacturers

Чекани за уривање

View as Grid List
Sort by
Display per page

HM1203C Електропневматски разбивен чекан

Долга јаглена четкичка за продолжен сервисен век Електроника со безстепено бирање и LED сервисно светло за измена на четкички и укажува на проблеми, мек старт и константна контрола на брзината Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Еднопотезен лизгачки футер за едноставна измена на уметок Уметокот може да се фиксира во 12 нивоа
$3,464,945.00

HM1317C Електропневматски чекан за рушење (кршач)

AVT (антивибрациска технологија) активен динамичен апсорбер за работење со ниски вибрации Намалување на брзината на моторот за намалени вибрации без оптеретување при работа во празно, намалување на вибрации за време на работа Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Ергономски дизајниран bгумиран мекан ракофат Мекан старт за да се избегне повратен вртежен момент при стартување и да се апсорбира првичниот удар Долга јаглена четкичка за продолжен сервисен век Електроника со безстепено бирање и LED сервисно светло за измена на четкички и укажува на проблеми, мек старт и константна контрола на брзината Странична рачка со вртење од 360 ° Шестоаголна дршка за приклучок
$4,729,945.00

HM1214C Електропневматски разбивен чекан

Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Еднопотезен лизгачки футер за едноставна измена на уметок Намалување на брзината на моторот за намалени вибрации без оптеретување при работа во празно, намалување на вибрации за време на работа Вибрационата дршка го намалува заморот на раката Уметокот може да се фиксира во 12 нивоа Долга јаглена четкичка за продолжен сервисен век Електроника со безстепено бирање и LED сервисно светло за измена на четкички и укажува на проблеми, мек старт и константна контрола на брзината
$4,124,945.00

HM1810 Електропневматски чекан за рушење (кршач)

AVT (антивибрациска технологија) активен динамичен апсорбер за работење со ниски вибрации Силен Највисока ефикасност на кршење во својата класа Најниски вибрации во класата. Највисока ефикасност на уривање во класата Светилката за предупредување покажува проблеми со кабелот, прекинувачот или моторот Цилиндричен носач на алат со висока репарабилност; можат да се отворат нови дупки за завртки кога оригиналните се затнати поради скршени завртки Уметокот може да се фиксира во 6 нивоа Шестоаголна дршка за приклучок
$5,499,945.00

HM0870C Електропневматски разбивен чекан

Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Долга јаглена четкичка за продолжен сервисен век Електроника со безстепено бирање и LED сервисно светло за измена на четкички и укажува на проблеми, мек старт и константна контрола на брзината Еднопотезен лизгачки футер за едноставна измена на уметок Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Уметокот може да се фиксира во 12 нивоа
$1,649,945.00

HM1307C Електропневматски разбивен чекан

Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Ергономски дизајниран bгумиран мекан ракофат Мекан старт за да се избегне повратен вртежен момент при стартување и да се апсорбира првичниот удар Долга јаглена четкичка за продолжен сервисен век Електроника со безстепено бирање и LED сервисно светло за измена на четкички и укажува на проблеми, мек старт и константна контрола на брзината Странична рачка со вртење од 360 ° Шестоаголна дршка за приклучок
$4,069,945.00