+389 2 3178 025
Производители
Скоро Видени Производи

Електрична кружна пила

Шифра: HS7601

Достапност: На залиха
Производител: Makita
Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Ергономското тело, кое лесно се подига со една рака, покриено е со еластомер кој не се лизга, за зголемена удобност на ракувачот Функцијата за дување ја дува прашината од линијата на сечење за да се има подобар преглед врз сечењето Рамниот дизајн на куќиштето на моторот е одличен за лесна измена на листот Оптимално избалансирана тежина за лесно ракување со машината Отстранливиот приклучок за црево се прикачува за поврзување со правосмукалка Едноставно дотерување на длабочина, со едноставно движење
SKU: 14527
€614938,50

Рачна кружна пила

Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината
Ергономското тело, кое лесно се подига со една рака, покриено е со еластомер кој не се лизга, за зголемена удобност на ракувачот
Функцијата за дување ја дува прашината од линијата на сечење за да се има подобар преглед врз сечењето
Рамниот дизајн на куќиштето на моторот е одличен за лесна измена на листот
Оптимално избалансирана тежина за лесно ракување со машината
Отстранливиот приклучок за црево се прикачува за поврзување со правосмукалка
Едноставно дотерување на длабочина, со едноставно движење

Спецификации на производот

Misc

Потрошувачка, моќност 1.200 W
Број на вртежи во празен од 5.200 min-1
Пречник на диск Ø 190 mm
Насаден отвор на диск Ø 30 mm
Мах. сечење на 45° 46 mm
Мах. сечење на 90° 66 mm
Димензии (Д x Ш x В) 309 x 232 x 255 mm
Тежина EPTA 4 Kg