+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Категории
Производители
Скоро Видени Производи

Акумулаторска ударна дупчалка-одвртувач

Шифра: DHP459RF3W

Достапност: На залиха
Производител: Makita
BL мотор без четкички (BLDC) не се одржува зашто нема четкички Трајност при долга континуирана работа со BLDC мотор, мала јачина на струја без производство на топлина на површината на куќиштето и кај тешките индустрии Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Брзостезната глава овозможува лесно поставување и вадење на уметоци, со една рака Металната конструкција на сите запчаници Вградено LED работно светло со функции на светење пред вклучување и задоцнување Прекинувач за електронска контрола на брзина Ергономски дизајниран bгумиран мекан ракофат Гумирана мекана дршка овозможува поголема контрола и намален замор
SKU: 17186
$1,264,945.00

Акумулаторска ударна дупчалка-одвртувач

BL мотор без четкички (BLDC) не се одржува зашто нема четкички
Трајност при долга континуирана работа со BLDC мотор, мала јачина на струја без производство на топлина на површината на куќиштето и кај тешките индустрии
Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината
Брзостезната глава овозможува лесно поставување и вадење на уметоци, со една рака
Металната конструкција на сите запчаници
Вградено LED работно светло со функции на светење пред вклучување и задоцнување
Прекинувач за електронска контрола на брзина
Ергономски дизајниран bгумиран мекан ракофат
Гумирана мекана дршка овозможува поголема контрола и намален замор

Спецификации на производот

Misc

Напон на акумулаторот 18V
Капацитет на акумулатор 3.0Ah
Брзина без опт. /ниска 0 - 400 min-1
Брзина без опт. /висока 0 - 1500 min-1
Удари во минута/ниски 0 - 6000 min-1
Удари во минута/високи 0 - 22.500 min-1
Капацитет на стезна чаура 1,5 - 13 mm
Макс. дупчење - челик 13 mm
Макс. Дупчење -дрво 38 mm
Макс. Дупчење -бетон 13 mm
Избор на вртежен момент 21 + D
Поставување на вртежен момент на спојката 1 - 5 Nm
Најголем вртежен момент/тврд 45 Nm
Најголем вртежен момент/мекан 25 Nm
Број на механички брзини 2
Димензии (Д x Ш x В) 192 x 78 x 256 mm
Тежина EPTA 1.5 Kg