+389 2 3178 025
Производители
Скоро Видени Производи

Индустриски фен за топол воздух

Шифра: MTX-HG 2000/4

Достапност: На залиха
Производител: Matrix
2год.ГАРАНЦИЈА
SKU: 15472
1.299,00 ден

Спецификации

 

  • Влезна моќност                                 2000 W
  • Тежина                                               0.62 Kg

 

Положба  I

 

  • Проток на воздух                               300 l/min
  • Температура на воздух                     350 °C

 

Положба  II

 

  • Проток на воздух                               500 l/min
  • Температура на воздух                     550 °C