+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Manufacturers
Recently viewed products

Потопна пумпа за чиста вода

Manufacturer part number: PF1100

Availability: Out of stock
Manufacturer: Makita
Двојната заптивка со резервоар за масло обезбедува долг век на моторот. Автоматско исклучување со дотерлив пловен лост. Рачките за носење се погодни за транспортирање Долготрајно и цврсто челично куќиште.
SKU: 9451
10.999,00 ден

Потопна пумпа за чиста вода

Двојната заптивка со резервоар за масло обезбедува долг век на моторот.
Автоматско исклучување со дотерлив пловен лост.
Рачките за носење се погодни за транспортирање
Долготрајно и цврсто челично куќиште.

Products specifications

Misc

Потрошувачка, моќност 1.100 W
Височина на црпење 5 m
Макс. капачитет на пумпање 250 l/min
Вкупна височина на испумпување 9 m
Отвор за усисување 5 mm
Ниво на вода за усисување 25 mm
Макс. големината делови 5 mm
Излезен приклучок 1 1/4 "
Тежина EPTA 5.9 Kg