+389 2 3178 025
Производители
Скоро Видени Производи

Острач на ланец за моторни пили

Шифра: MTX-KS 200-1

Достапност: Нема на залиха
Производител: Matrix
Острач на ланец за моторни пили MTX-KS 200-1 со моќност од 220 W и 2 години ГАРАНЦИЈА !
SKU: 15476
$98,945.00

Острач на ланец за моторни пили MTX-KS 200-1

Спецификација на продуктот

Произведувач MATRIX
Модел MTX-KS 200-1
Моќност  220 W
Работна брзина 7500 /min
Димензии на камен 100 x 10 x 4.5 mm
Гаранција 2 години
Тежина 2,4 kg
Спецификации на производот

Misc

Потрошувачка, моќност 220 W
Број на вртежи во празен од 7.500 min-1
Насаден отвор на диск Ø 10 mm
Пречник на диск Ø 100 mm
Тежина EPTA 2.4 Kg