+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Manufacturers
Recently viewed products

Комбинирана клешта 180мм

Manufacturer part number: 03 02 180

Manufacturer: Knipex
SKU: 6045
1.299,00 ден
  • Назабени врвови за работа со рамни и округли кабли, наменети за универзална употреба
  • Сечила наменети за сечење на мека и тврда жица
  • Долги сечила за подебели кабли
  • Сечилата се дополнително индуктивно стврднати
  • Цврстина на сечилото на клештата: 60HRC
  • Специјален челик за алат, зацврснати и калени со маслена постапка