+389 2 3178 025
Производители
Скоро Видени Производи

Комбинирана клешта 160мм 1000В

Шифра: 03 06 160

Производител: Knipex
SKU: 7222
1.899,00 ден
  • Doppeldreieck-1000V_K.gif (online-thumb)KNPK1311_gruen.gif (online-thumb)KNPK0161_Greif_s.gif (online-thumb)GS-VDE_rz.gif (online-thumb)
  • Назабени врвови за работа со рамни и округли кабли, наменети за универзална употреба
  • Сечила наменети за сечење на мека и тврда жиц
  • Долги сечила за подебели кабли
  • Сечилата се дополнително индуктивно стврднати
  • Изработена од ванадиум/челик, зацврсната и искалена во маслена постапка 
  • Цврстина на сечилото на клештата: 63 HRC
  • Заштита во согласност со 1000V 06 IEC 60900:2004 стандардите
  • VDE/GS сертифицирана