+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Manufacturers
Recently viewed products

Електропневматска ударна дупчалка-чекан

Manufacturer part number: HR2810

Manufacturer: Makita
3 работни режими – само ротација, ротација со удирање, само удирање Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Лизгачка спојка: Дупчалката запира за заштита на корисникот и механизмот од случајно забравување на уметокот за дупчење Голем одбојник за заштита на алатот од гребаници и за зголемување на маневарски способности Еднопотезен лизгачки футер за едноставна измена на уметок Компактниот L-облик на куќиштето на моторот го скратува растојание помеѓу задната/страничната дршка и уметокот, за големо маневрирање и подобро ракување Највисока ефикасност во својата класа во дупчење и копање
SKU: 3422
ден 19.999,00

Дупчалка - чекан

3 работни режими – само ротација, ротација со удирање, само удирање
Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат
Лизгачка спојка: Дупчалката запира за заштита на корисникот и механизмот од случајно забравување на уметокот за дупчење
Голем одбојник за заштита на алатот од гребаници и за зголемување на маневарски способности
Еднопотезен лизгачки футер за едноставна измена на уметок
Компактниот L-облик на куќиштето на моторот го скратува растојание помеѓу задната/страничната дршка и уметокот, за големо маневрирање и подобро ракување
Највисока ефикасност во својата класа во дупчење и копање

Products specifications

Misc

Потрошувачка, моќност 800 W
Број на вртежи во празен од 0 - 1.100 min-1
Удари во минута 0 - 4.500 min-1
Макс. дупчење - челик 13 mm
Макс. Дупчење -дрво 32 mm
Макс. Дупчење -бетон 28 mm
Тип на стебло за стегање SDS - Plus
Во бетон (крунесто сврдло) 80 mm
Ударна енергија 2.8 J
Димензии (Д x Ш x В) 314 x 89 x 225 mm
Тежина EPTA 3.4 Kg