+389 2 3178 025
Производители
Скоро Видени Производи

Електрична пила

Шифра: MTX-MS 1650-210

Достапност: Нема на залиха
Производител: Matrix
2год. ГАРАНЦИЈА
SKU: 15883
€368938,50

2год. ГАРАНЦИЈА

Спецификации на производот

Misc

Потрошувачка, моќност 1.450 W
Број на вртежи во празен од 5.000 min-1
Пречник на диск Ø 210 mm
Насаден отвор на диск Ø 30 mm
Капацитет на сечење на косина 0º, нагиб 0º 120 x 60 mm
Капацитет на сечење на косина 0º, нагиб 45º 120 x 34 mm
Капацитет на сечење на косина 45º, нагиб 0º 85 x 60 mm
Капацитет на сечење на косина 45º, нагиб 45º 85 x 34 mm
Тежина EPTA 7.3 Kg
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

MTX-DP 350-13 Стабилна дупчалка

2 год. ГАРАНЦИЈА
€553438,50

MTX-EM-EP 650-82 Електрично ренде

Ренде за порамнување 650 W
€135238,50